প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মণিপুৰৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Guwahati
মণিপুৰৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে।
এক টুইটযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, ‘প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত মণিপুৰবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। ৰাষ্ট্ৰৰ বিকাশত মণিপুৰৰ অৱদানৰ বাবে ভাৰত গৌৰৱান্বিত। মণিপুৰ হৈছে উদ্ভাৱন আৰু ক্ৰীড়া প্ৰতিভাৰ এক কেন্দ্ৰস্থল। মই ৰাজ্যখনক ইয়াৰ প্ৰগতিৰ পথত যাত্ৰাৰ বাবে আন্তৰিক শুভকামনা জনাইছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM greets people of Manipur on their Statehood Day
21 JAN 2021 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Manipur on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said "Statehood Day greetings to the people of Manipur. India is proud of Manipur’s contribution to national development. Manipur is a powerhouse of innovation and sporting talent. I wish the state the very best in its journey towards progress."