Prime Minister's Office
PM congratulates Mr. Joe Biden on assumption of office
20 JAN 2021 10:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mr. Joe Biden on assumption of office as President of the United States of America.
In a series of tweets, the Prime Minister said "My warmest congratulations to @JoeBiden on his assumption of office as President of the United States of America. I look forward to working with him to strengthen India-US strategic partnership.
My best wishes for a successful term in leading USA as we stand united and resilient in addressing common challenges and advancing global peace and security.
The India-US partnership is based on shared values. We have a substantial and multifaceted bilateral agenda, growing economic engagement and vibrant people to people linkages. Committed to working with President @JoeBiden to take the India-US partnership to even greater heights."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী জো বাইদেন্না ওফিস পায়রকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 JAN 2021 10:42PM by PIB Imphal
শ্রী জো বাইদেন্না অমেরিকাগী রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পায়রকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎকী সেরিজ অমদা, প্রাধান মন্ত্রীনা হায়, “অমেরিকাগী রাস্ত্রপতি ওইনা ওফিস পায়রকপদা ঐনা @জোবাইদেনবু থমোইশেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারত-অমেরিকগী স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কলহন্নবগীদমক মহাক্কা লোইননা থবক তৌমিন্ননবগীদমক ঐনা খৌরাংনা ঙাইরি।
ঐনা, মহাক্না অমেরিকাবু লুচিংবদা মায় পাকপা ওইনবগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না মান্নবা শিংনবশিং মায়োক্ননবা অমসুং মালেমগী শান্তি অমসুং ঙাক-শেলগীদমক অমত্তা ওইনা অমসুং অকনবা মওংদা থবক তৌমিন্নগনি।
ভারত-অমেরিকাগী মরী অসি শরুক য়ামিন্নরিবা ভেল্যুশিংদা য়ুম্ফম ওইরি। ঐখোয়গী মরক্তা অচেৎপা অমসুং থাক য়াম্বা নাকল অনিগী ওইবা এজেন্দা লৈরি, শাহৌরক্লিবা শেন্মিৎলোনগী মরী অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা অচংবা মরী লৈনরি। ঐখোয়না ভারত-অমেরিকা পার্তনরশিপ অসি অনৌবা মতোন অদুদা পুখৎনবগীদমক @জোবাইদেনগা লোইননা থবক তৌমিন্ননবগীদমক ফিরেপ লৌরি।”