প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দোনেসিয়াদা প্লেন ক্রাস্তা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
10 JAN 2021 2:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দোনেসিয়াদা প্লেন ক্রাস্তা থৱায় মাংখ্রবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি, “লাইবক থীবা থৌদোক অমদা ইন্দোনেসিয়াদা প্লেন ক্রাস্তা থৱায় মাংখ্রবশিংগী ইমুংশিংদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোক্লি। ইন্দিয়ানা অসিগুম্লবা অৱাবা তারবা মতম অসিদা ইন্দোনেসিয়াগীদমক লেপ্লি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in plane crash in Indonesia
10 JAN 2021 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in plane crash in Indonesia.
In a tweet, the Prime Minister said, "Deepest condolences to the families of those who lost their lives in the unfortunate plane crash in Indonesia. India stands with Indonesia in this hour of grief."