প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বৰদিন উপলক্ষে দেশবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
25 DEC 2020 9:59AM by PIB Guwahati
বৰদিন উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে দেশবাসীলৈ শুভ-কামনা জ্ঞাপন কৰিছে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশ কৰা এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰী কয়, “মেৰী খ্ৰীষ্টমাছ! প্ৰভূ খ্ৰীষ্টৰ জীৱন আৰু আদৰ্শই সমগ্ৰ পৃথিৱীৰ লক্ষ লক্ষজনক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। তেওঁ দেখুৱাই যোৱা মাৰ্গে এখন নীতিনিষ্ঠ আৰু মৈত্ৰীপূৰ্ণ সমাজ গঠনৰ পথ প্ৰদৰ্শন কৰি যাওক। সকোলোৱে আনন্দ অৰু সুস্বাস্থ্যৰে জীৱন অতিবাহিত কৰক”।

Prime Minister's Office
PM greets the nation on Christmas
25 DEC 2020 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has conveyed his greetings to the nation on Christmas.
"Merry Christmas! The life and principles of Lord Christ gives strength to millions across the world. May his path keep showing the way in building a just and inclusive society. May everybody be happy and healthy”, the Prime Minister said .