প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গুরুদ্বারা রকাব গাঞ্জ চৎখ্রে, দুরু তেগ বহাদুরদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
20 DEC 2020 10:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীগী গুরুদ্বারা রকাব গাঞ্জ চৎখ্রে, অমদি গুরু তেগ বহাদুরনা চাউনা কত্থোক্লবা অদুগীদমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখি।
ঙসি অয়ুক ঐহাক্না শ্রী গুরি তেগ বহাদুরগী শেংলবা হকচাং পোলাংবু লৈরোন চনখিবগী পুৱারীদা চনখ্রবা গুরুদ্বারা রকাব গাঞ্জ সহিবতা থৌনিজখি। ঐহাক্না য়াম্না থৌজানবীরে হায়না ফাওজৈ। ঐহাকগুম্না মালেম অসিদা লৈরিবা মীওই কয়াবু শ্রী গুরু তেগ বহাদুর জীগী থৌজালনা ইথিল পীখি।ল পা ইেগ বসিদা লৈরিবা মীওই কয়াবু িগ নাবা ফগ
ঐখোয়না সরকার পাইরিঙৈ মতমদা শ্রী তেগ বহাদুর জীগী ৪০০শুবা প্রকাশ পর্বগী অখন্নবা থৌরম পাঙথোকচবা ফংগদবা অসি গুরু সহিবশিংগী অখন্নবা থৌজেল অদুনা ঙমহনবনি।
য়াইফরবা থৌরম অসি ঐখোয়না ইতিহাসিক ওইবা মওং অমদা পাঙথোকসি অমসুং শ্রী গুরু তেগ বহাদুরগী ৱাখল্লোন অদু ঙাক্লসি", হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।

Prime Minister's Office
PM visits Gurudwara Rakabganj, pays tribute to Guru Teg Bahadur
20 DEC 2020 10:12AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi visited Gurdwara Rakabganj in New Delhi today, and paid tributes to Guru Teg Bahadur for his supreme sacrifice.
"This morning, I prayed at the historic Gurudwara Rakab Ganj Sahib, where the pious body of Sri Guru Teg Bahadur Ji was cremated. I felt extremely blessed. I, like millions around the world, am deeply inspired by the kindnesses of Sri Guru Teg Bahadur Ji.
It is the special Kripa of the Guru Sahibs that we will mark the special occasion of the 400th Parkash Parv of Sri Guru Teg Bahadur Ji during our Government’s tenure.
Let us mark this blessed occasion in a historic way and celebrate the ideals of Sri Guru Teg Bahadur Ji", the Prime Minister said.