ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ଗୋଆବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିବାଦନ
19 DEC 2020 9:02AM by PIB Bhubaneswar
ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୋଆର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, "ଗୋଆ ମୁକ୍ତି ଦିବସର ବିଶେଷ ଅବସରରେ, ମୋର ଗୋଆ ଭଉଣୀ ଏବଂ ଭାଇମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଓ ଶୁଭକାମନା । ଗୋଆକୁ ମୁକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ କରିଥିବା ଲୋକଙ୍କ ସାହସକୁ ଆମେ ଗର୍ବର ସହିତ ସ୍ମରଣ କରୁଛୁ । ଆଗାମୀ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ରାଜ୍ୟର ଅଗ୍ରଗତି ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା" ।

Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on Goa Liberation Day
19 DEC 2020 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on Goa Liberation Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "On the special occasion of Goa Liberation Day, greetings and best wishes to my sisters and brothers of Goa. We recall with pride the bravery of those who worked hard to free Goa. Praying for the continuous progress of the state in the years to come."