Prime Minister's Office
PM greets people of Goa on Goa Liberation Day
19 DEC 2020 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Goa on Goa Liberation Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "On the special occasion of Goa Liberation Day, greetings and best wishes to my sisters and brothers of Goa. We recall with pride the bravery of those who worked hard to free Goa. Praying for the continuous progress of the state in the years to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গৱা লিবেরেসন দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা গৱাগী মীয়াম তরাম্না ওক্লি
19 DEC 2020 9:02AM by PIB Imphal
গৱা লিবেরেসন দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গৱাগী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
তুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “গৱা লিবেরসন দেগী অখন্নবা থৌরমদা, গৱাগী ঐগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিং তরাম্না ওক্লি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। গৱা মনিংতম্নবা কন্না হোৎনখিবশিং অদুগী থৌনা অদু চাউথোকপগা লোয়ন্না ঐখোয়না নিংশিংলি। লাক্কদবা চহিশিংদা রাজ্য অসি লেপ্তনা চাউখৎনবা থৌনিজরি”।