প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০০১ চনৰ সংসদ ভৱন আক্ৰমণৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০০১ চনৰ সংসদ আক্ৰমণৰ শ্বহীদসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধান মন্ত্ৰী শ্ৰী মোদীয়ে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, '২০০১ চনৰ এই দিনটোতে আমাৰ সংসদ ভৱনৰ ওপৰত চলা কাপুৰুষৰ আক্ৰমণ আমি কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰিম। আমাৰ সংসদক সুৰক্ষিত কৰি প্ৰাণ আহুতি দিয়াসকলৰ বীৰত্ব আৰু ত্যাগক আমি মনত পেলাওঁ। ভাৰতে সদায়ে তেওঁলোকৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞ হৈ থাকিব।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of 2001 Parliament attack
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to martyrs of 2001 Parliament attack.
In a tweet, the Prime Minister said, "We will never forget the cowardly attack on our Parliament on this day in 2001. We recall the valour and sacrifice of those who lost their lives protecting our Parliament. India will always be thankful to them."