Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of 2001 Parliament attack
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to martyrs of 2001 Parliament attack.
In a tweet, the Prime Minister said, "We will never forget the cowardly attack on our Parliament on this day in 2001. We recall the valour and sacrifice of those who lost their lives protecting our Parliament. India will always be thankful to them."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
2001 ସଂସଦ ଭବନ ଆକ୍ରମଣର ସହିଦଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Bhubaneswar
2001 ସଂସଦ ଭବନ ଆକ୍ରମଣରେ ସହିଦ ହୋଇଥିବା ଯବାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “2001ର ଆଜି ଦିନରେ ଆମ ସଂସଦ ଭବନ ଉପରେ କରିଥିବା କାପୁରୁଷମାନଙ୍କ ଆକ୍ରମଣକୁ ଆମେ କେବେହେଲେ ଭୁଲିପାରିବୁ ନାହିଁ । ଆମ ସଂସଦର ସୁରକ୍ଷା ପାଇଁ ଯେଉଁମାନେ ପ୍ରାଣ ହରାଇଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ବୀରତ୍ୱ ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ ଆମେ ସ୍ମରଣ କରୁଛୁ । ଦେଶ ସେମାନଙ୍କ ପାଖରେ ସର୍ବଦା କୃତଜ୍ଞ” ।