Prime Minister's Office
PM pays tributes to martyrs of 2001 Parliament attack
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to martyrs of 2001 Parliament attack.
In a tweet, the Prime Minister said, "We will never forget the cowardly attack on our Parliament on this day in 2001. We recall the valour and sacrifice of those who lost their lives protecting our Parliament. India will always be thankful to them."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০০১গী পার্লিয়ামেন্ত এতেক্ততা লৈখিদ্রবা অথৌবশিংগী মফমদা পি.এম.না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
13 DEC 2020 1:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০০১দা পার্লিয়ামেন্ততা লান্দারকখিবদা লৈখিদ্রবা অথৌবশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা, “২০০১গী নুমিৎ অসিদা ঐখোয়গী পার্লিয়ামেন্ততা পাঙদবা অমগুম লান্দারকখিবা অদু ঐখোয়না কৈদৌঙৈদসু কাউথোক্লোই‍। ঐখোয়গী পার্লিয়ামেন্তপু ঙাকপদা মপুন্সি মাঙখ্রবশিংদুগী মথৌনা অমদি কত্থোকপগী ৱাখল্লোন ঐখোয়না নিংশিংলি‍। মখোয়বু মতম পুম্নমক্তা ভারতনা থাগৎনদুনা লৈহৌরগনি‍।”