প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ১২দা ফিক্কীগী ৯৩শুবা চহিগী মীফম অমসুং চহিগী কনভেন্সন্দা ৱা ঙাংগনি
10 DEC 2020 7:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ১২, ২০২০গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ফিক্কীগী ৯৩শুবা চহিগী মীফম অমসুং চহিগী কনভেন্সন্দা ৱা ঙাংগনি। প্রধান মন্ত্রীনা ভর্চুএল ফিক্কী এনুএল এক্সপো ২০২০সু হোদোক্কনি।
ফিক্কীগী চহিগী কনভেন্সন অদু দিসেম্বর ১১, ১২ অমসুং ১৪, ২০২০দা ভর্চুএল ওইনা পাংথোক্কনি। চহি অসিগী থিম “ইন্সপায়র ইন্দিয়া” হায়বসিনা ওইগনি। থৌরম অদুদা মন্ত্রীশিং, ব্যুরোক্রেৎশিং, ইন্দস্ত্রীগী লুচিংবশিং, দিপ্লোমেৎশিং, মালেমগী অখঙ-অহৈশিং অমসুং শক্নাইরবশিংনা শরুক য়াগনি। কনভেন্সন অসিনা তোঙান তোঙানবা স্তেকহোল্দরশিংদা কোবিদ-১৯না শেন্মিৎলোন, সরকারনা পায়খৎলিবা রিফোর্মশিংদা ওইহল্লিবশিং অমসুং ভারতকী শেন্মিৎলোন্দা খুমাং চাউশিল্লিবা অসিগী মতাংদা উৎকনি।
ফিক্কী এলুএল এক্সপো অসি দিসেম্বর ১১, ২০২০দগী হৌগনি অমসুং চহি অমগী ওইনা মখা চৎথগনি। ভর্চুএল এক্সপো অদুদা মালেম অপুনবদগী লাকপা এগজিবিতরশিংদা মখোয়গী পোৎথোকশিং অমসুং মখোয়গী মখা চৎথবা য়াবা বিজিনেসকী ওইথোকপা য়াবশিংগী মতাংদা উৎনবগী খুদোংচাবMfx ফংহনগনি।

Prime Minister's Office
PM to address FICCI’s 93rd Annual General Meeting and Annual Convention on December 12
10 DEC 2020 7:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the inaugural address at FICCI’s 93rd Annual General Meeting and Annual Convention on December 12, 2020 at 11.00 AM via video conferencing. The Prime Minister will also inaugurate the virtual FICCI Annual Expo 2020.
FICCI's Annual Convention is being held virtually on 11, 12 & 14 December 2020. The theme of this year’s Annual Convention is “Inspired India”. The event will see participation of several Ministers, Bureaucrats, Captains of Industry, Diplomats, International experts, and other leading luminaries. The convention will witness various stakeholders deliberating on implications of Covid-19 on the economy, reforms being undertaken by the government and the way forward for the Indian economy.
FICCI Annual Expo 2020 will start from 11 December 2020 and will continue for a period of one year. The virtual expo will provide an opportunity to exhibitors from across the globe to showcase their products and advance their business prospects.