Prime Minister's Office
PM pays homage to martyrs of Assam Movement on Swahid Diwas.
10 DEC 2020 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has paid homage to the martyrs of the Assam Movement on Swahid Diwas.
In a tweet Shri Modi said
"On Swahid Diwas, we pay homage to the great martyrs of the Assam Movement. Their passion towards the progress of Assam and empowerment of the state’s citizens continues to inspire us all."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্বহিদ নুমিৎতা অসমগী খোংজংগী অথৌবশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
10 DEC 2020 7:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বহিদ নুমিত্তা অসমগী খোংজংগী অথৌবশিংদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়,
“স্বহিদ নুমিৎ অসিদা, ঐখোয়না অসমগী খোংজংগী অফাওবা অথৌবশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি। অসমগী চাউখৎ-তৌরাং অমসুং রাজ্য অসিগী মীয়ামগী থৌনা হাপ্নবগীদমক্তা হোৎনবীরম্বা মখোয়গী থৌনা অদুনা পুম্নমক্তা ইথিল পীনবীদুনা লৈরগনি।”