Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Rajya Sabha MP Shri Abhay Bharadwaj
01 DEC 2020 5:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Rajya Sabha MP from Gujarat, Shri Abhay Bharadwaj.
In a tweet, the Prime Minister said, "Rajya Sabha MP from Gujarat, Shri Abhay Bharadwaj Ji was a distinguished lawyer and remained at the forefront of serving society. It is sad we have lost a bright and insightful mind, passionate about national development. Condolences to his family and friends. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ অভয় ভৰদ্বাজৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে
01 DEC 2020 5:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ পৰা ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ অভয় ভৰদ্বাজৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইট বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে, ''গুজৰাটৰ পৰা ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ শ্ৰী অভয় ভৰদ্বাজ ডাঙৰীয়া এজন প্ৰতিষ্ঠিত অধিবক্তা আছিল আৰু তেওঁ সমাজৰ সেৱাত সদায় সকলোতকৈ আগত আছিল। এইটো অত্যন্ত দুখৰ কথা যে আমি এক উজ্জ্বল আৰু আনন্দময় ব্যক্তিত্বক হেৰুৱালো, যি ৰাষ্ট্ৰীয় বিকাশৰ বাবে সদায় তৎপৰ আছিল। তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লোক আৰু শুভাকাংক্ষীৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা। ঔম শান্তি।''