Ministry of Health and Family Welfare
India’s 61% of Daily New Cases contributed by Kerala, Maharashtra, Delhi, West Bengal, Rajasthan, and Uttar Pradesh
26 NOV 2020 12:03PM by PIB Delhi
44,489 new confirmed COVID cases have been registered in the last 24 hours in the country. Of these, 60.72% is contributed by six States/UT i.e. Kerala, Maharashtra, Delhi, West Bengal, Rajasthan and Uttar Pradesh.
Kerala leads the tally with 6,491 new COVID cases. Maharashtra has reported 6,159 new cases, while Delhi registered another 5,246 new cases in the last 24 hours.
60.50% of the 524 case fatalities reported in the past 24 hours are concentrated in six States/UTs- Delhi, Maharashtra, West Bengal, Haryana, Punjab and Uttar Pradesh.
Maharashtra, Delhi, Uttar Pradesh and West Bengal are the common states among the top six states contributing maximum to new cases as well as daily deaths.
Delhi with 99 deaths reported the maximum new fatalities. Maharashtra saw a fatality count of 65 followed by West Bengal with 51 deaths.
India’s present active caseload (4,52,344) is 4.88% of the total Positive Cases, and has been sustained below the 5% mark.
65% of the active cases are in 8 States/UTs which have contributed to the maximum daily new cases and the daily highest deaths.
61% of the total deaths are concentrated in these 8 States/UT.
The cases per million figures of these 8 States/UTs compared to the national average (6,715) are as follows:
The following shows Case Fatality Rate (CFR) in these 8 States/UT as compared to the national average (1.46%).
Total recovered cases in India are nearing 87 lakhs (86,79,138). The national recovery rate stands at 93.66% today. 36,367 recoveries have been registered in the last 24 hours in the country.
15 States/UTs have Recovery Rate more than the national average.
20 States/UTs have reported Recovery Rate less than the national average.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী নোংমগী অনৌবা কেসশিংগী চাদা ৬১%দি কেরেলা, মহারাস্ত্রা, দিল্লী, ৱেস্ত বেঙ্গল, রাজস্থান অমসুং উত্তর প্রদেশতগীনি
26 NOV 2020 12:03PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা কনফর্ম তৌরবা অনৌবা কোবিদ কেস ৪৪,৪৮৯ রেজিস্তর তৌখ্রে। মসিগী মনুংদা ৬০.৭২%দি রাজ্য তরুক হায়বদি কেরেলা, মহারাস্ত্রা, দিল্লী, ৱেস্ত বেঙ্গল, রাজস্থান অমসুং উত্তর প্রদেশতগীনি।
কেরেলানা অনৌবা কোবিদ কেস ৬,৪৯১গা লোয়ননা তেল্লি অসিদা মকোক চিংলি। হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা মহারাস্ত্রাদা অনৌবা কেস ৬,১৫৯ রিপোর্ত তৌখি, অদুগা দিল্লীদা অতোপ্পা অনৌবা কেস ৫,২৪৬ রেজিস্তর তৌখি।
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা রিপোর্ত তৌরকখিবা শীবগী কেস ৫২৪গী মনুংদা ৬০.৫০%দি রাজ্য/য়ু.তি. তরুক- দিল্লী, মহারাস্ত্রা, ৱেস্ত বেঙ্গল, হরিয়ানা, পঞ্জাব অমসুং উত্তর প্রদেশতগীনি।
মহারাস্ত্রা, দিল্লী, উত্তর প্রদেশ অমসুং ৱেস্ত বেঙ্গলনা অনৌবা কেসশিংগা লোইননা নোংমগী শীবগী চাং খ্বাইদগী ৱাংবা রাজ্য তরুক্কী মরক্তা মকোকথোংবা রাজ্যশিংনি।
দিল্লীদা মীওই ৯৯ শীবগা লোইননা শীখিবগী খ্বাইদগী য়াম্না রিপোর্ত তৌখি। মহারাস্ত্রাদা মীওই ৬৫ শিখি অদুগা মসিগী মতুং তারকপদা ৱেস্ত বেঙ্গলদা মীওই ৫১ শীখি।
ভারতকী হৌজিক ওইরিবা এক্তিব কেসলোদ (৪,৫২,৩৪৪) অসি অপুনবা পোজিতিব কেসকী ৪.৪৮৮% ওইরি অদুগা ৫% মার্ক মখাদা লৈরি।
এক্তিব কেসকী ৬৫%দি নোংমগী অনৌবা কেস অমসুং নোংমগী শীবগী মশিং খ্বাইদগী য়াম্না থেংনরিবা রাজ্য/য়ু.তি. ৮দগীনি।
অপুনবগী শীবগী চাংগী ৬১%দি মসিগী রাজ্য/য়ু.তি. ৮দগীনি।
রাজ্য/য়ু.তি. ৮ অসিগী মিলিয়ন অমদা থেংনবা কেসকী মশিং অসি লৈবাক্কী লৈরিবা চাংচৎ (৬,৭১৫)কা চাংদম্নবা অদু মখাদা পীরি। :
রাজ্য/য়ু.তি. ৮দা লৈরিবা কেস ফেতেলিতী রেৎ (সি.এস.আর.)কা লৈবাক অসিগী লৈরিবা চাংচৎ (১.৪৬%)কা চাংদম্নবা অদু মখাদা পীরি।
ভারতকী অপুনবা নাবা ফগৎখিবা কেস লাখ ৮৭গী ময়া (৮৬,৭৯,১৩৮) য়ৌরে। ঙসি লৈবাক অসিগী নাবা ফগৎপগী চাং ৯৩.৬৬% ওইখি। লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪দা ৩৬,৩৬৭ নাবা ফগৎখিবগী রেজিস্তর তৌখি।
রাজ্য/য়ু.তি. ১৫না নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি লৈবাক অসিগী লৈরিবা চাংচৎতগী হেনখি।
রাজ্য/য়ু.তি. ২০না নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি লৈবাক অসিগী লৈরিবা চাংচৎতগী তানা রিপোর্ত তৌরকখি।