মন্ত্রীমন্দল
ব্রিক্স লৈবাকশিংগী মরক্তা ফিজিকেল কলচর অমসুং শান্নবগী লমদা মতেং পীন্নবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্সতেন্দিং খুৎয়েক পীনবা মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে
25 NOV 2020 3:32PM by PIB Imphal
ব্রিক্স লৈবাকশিংগী মরক্তা ফিজিকেল কলচর অমসুং শান্নবগী লমদা মতেং পীন্নবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্সতেন্দিং(এম ও য়ু) অমা খুৎয়েক পীনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে।
শান্নবগী লমদা লৈবাক মঙাগী মরক্তা মতেং পাংনবা অসিনা স্পোর্তস সাইন্স, স্পোর্তস মেদিসিন, কোচিং তেক্নিক অসিনচিংবা হিরমদা লৌশিং অমসুং হৈশিংবা হেনগৎহনগনি অমসুং মসিনা মালেমগী তুর্নামেন্তশিংদা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগী ফিবম ফগৎহনগনি অমসুং ব্রিক্স মেম্বর লৈবাকশিংগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
লৈবাক মঙাগী মরক্তা শান্নবগী লমদা মতেং পাংনবদগী ফংলকপা কান্নবশিং অসি মখোয়গী কাংলুপ-ফুরুপ, লমদম, লাইনিং অমসুং নুপা-নু্পীগী খেন্নবা লৈতনা শান্নরোয় খুদিংমক্না খুদোংচাবা লৌবা য়াগনি।

Cabinet
Cabinet approves Memorandum of Understanding on cooperation in the field of Physical Culture and Sport among BRICS Countries
25 NOV 2020 3:32PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi was apprised of a Memorandum of Understanding (MoU) on Cooperation in the field of Physical Culture and Sport signed among BRICS Countries.
Cooperation in the field of sports among the five countries will help in expanding knowledge and expertise in the area of sports science, sports medicine, coaching techniques etc, which would result in improvement in performance of our sportspersons in international tournaments and strengthening of bilateral relations with BRICS member countries.
Benefits arising from cooperation in the field of sports among the five countries would be equally applicable to all sportspersons irrespective of their caste, creed, region, religion and gender.