প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২৫ নৱেম্বৰত লক্ষ্ণৌ বিশ্ববিদ্যালয়ৰ প্ৰতিষ্ঠাৰ শতবাৰ্ষিকী উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব
23 NOV 2020 1:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আগন্তুক ২৫ নৱেম্বৰ বুধবাৰে, বিয়লি ৫-৩০ মিনিটত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সৰ মাধ্যমেৰে লক্ষ্ণৌ বিশ্ববিদ্যালয়ৰ শতবাৰ্ষিকী প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব। ১৯২০ চনত এই বিশ্ববিদ্যালয়ৰ প্ৰতিষ্ঠা হৈছিল। এইবছৰ এই প্ৰতিষ্ঠানৰ প্ৰতিষ্ঠাৰ শতবাৰ্ষিকী উদযাপন কৰা হৈছে।
লক্ষ্ণৌ বিশ্ববিদ্যালয়ৰ প্ৰতিষ্ঠাৰ শতবাৰ্ষিকী উদযাপন অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শতবৰ্ষ স্মাৰক হিচাপে এটি মুদ্ৰাও প্ৰকাশ কৰিব। ইয়াৰ উপৰিও তেওঁ ভাৰতীয় ডাক বিভাগৰ এক বিশেষ স্মাৰক ডাক টিকট আৰু এই ডাকটিকটৰ বিশেষ কভাৰো প্ৰকাশ কৰিব। অনুষ্ঠানত প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰীৰ উপৰিও উত্তৰ প্ৰদেশৰ ৰাজ্যপাল আৰু মুখ্যমন্ত্ৰীয়ে যোগ দিব।

Prime Minister's Office
PM to attend Centennial Foundation Day celebration of University of Lucknow on 25 November
23 NOV 2020 1:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend the celebration of Centennial Foundation Day of University of Lucknow on 25th November, 2020 at 5:30 PM via video conferencing. The University was established in 1920 and is celebrating its centennial (100th) year.
Prime Minister will unveil the University’s Centennial Commemorative Coin on the occasion. He will also release a special Commemorative Postal Stamp issued by India Post and its Special Cover during the event. Union Defence Minister, Governor of Uttar Pradesh and Chief Minister of Uttar Pradesh will also be present on the occasion.