Prime Minister's Office
PM condoles the death of Rajasthan Minister Master Bhanwarlal Meghwal
16 NOV 2020 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Rajasthan Cabinet Minister Master Bhanwarlal Meghwal.
In a tweet, Shri Modi said "Saddened by the demise of Rajasthan Cabinet Minister, Master Bhanwarlal Meghwal Ji. He was a veteran leader who was passionate about serving Rajasthan. In this hour of sadness, my condolences to his family and supporters"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজস্থানগী মন্ত্রী মাস্তর ভনৱরলাল মেঘৱালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
16 NOV 2020 8:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী কেবিনেত মন্ত্রী মাস্তর ভনৱরলাল মেঘৱালনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি, “রাজস্থানগী কেবিনেত মন্ত্রী মাস্তর ভনৱরলাল মেঘৱাল জীনা লৈখিদবা অসিনা নুংঙাইহন্দ্রে‍। মহাক রাজস্থানগী থৌগল তৌবা পামজরমবা অহল ওইরবা লুচিংবা অমা ওইরম্মী‍। অৱাবগী পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু শৌগৎচবশিংগী মফমদা ঐনা অৱাবা ফোঙদোকচরি”‍।