প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মৌলানা আজাদ আৰু আচাৰ্য কৃপালিনীৰ জন্ম জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য নিবেদন
11 NOV 2020 2:24PM by PIB Guwahati
মৌলানা আজাদ আৰু আচাৰ্য কৃপালিনীৰ জন্ম জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য নিবেদন কৰে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “মৌলানা আজাদ আৰু আচাৰ্য কৃপালিনীক ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰগতিৰ হকে অনবদ্য অৰিহণা আগবঢ়োৱা পুৰোধা ব্যক্তি হিচাপে সদায়ে স্মৰণ কৰা হ’ব। তেওঁলোকে দৰিদ্ৰসকলৰ লগতে যুৱ-প্ৰজন্মৰ সবলীকৰণৰ বাবে জীৱন উত্সৰ্গা কৰিছিল। জন্ম জয়ন্তীত তেনে মহানুভৱৰ প্ৰতি মই সেৱা জনাইছো। তেওঁলোকৰ আদৰ্শই আমাক সদায়ে অনুপ্ৰণিত কৰি থাকিব”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Maulana Azad and Acharya Kripalani on their Jayanti
11 NOV 2020 2:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Maulana Azad and Acharya Kripalani on their Jayanti.
"Maulana Azad and Acharya Kripalani are remembered as exemplary stalwarts who made outstanding contributions to national progress. They devoted themselves towards empowering the lives of the poor and youth. I bow to them on their Jayanti. Their ideals continue to motivate us", the Prime Minister said.