হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
হৌখিবা পুং ২৪দা কেস ৫০,০০০দগী তানা রিপোর্ত তৌখ্রে
ফগৎলকপা অমদি এক্তিব কেসকী খেন্নবা অসি খোংজেল য়াংনা হেনগৎলক্লি
08 NOV 2020 11:04AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯গী পোজিতিব ওইবা মীওই ৪৫,৬৭৪গা লোইননা ভারত্তা নুংতিগী ওইবা অনৌবা কেস অসি ৫০,০০০দগী তাথনা রিপোর্ত তৌখ্রে। অনৌবা নুংতিগী ওইবা কেস অসি ওক্তোবর ১৫দগী তাথরক্লি।
অনৌবা কেস মশিংগী ফগৎলকপগী চাং অসি ঙাক্না চৎলদুনা, অনাবা ৪৯,০৮২ হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ফগৎলকখ্রে। মসিগী মওং অসি ঙসি ৩৭শুবা নুমিৎ ওইনা উবা ফংলি। মসিনা হৌজিক লাখ ৫.১২ ওইরিবা কেসলোদ অসি হন্থহনবদা অচৌবা থৌদাং লৌরি।
ঙসি লৈবাক অসিদা এক্তিব কেসলোদ অসি ৫,১২,৬৬৫নি। কেস অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শুপ্নগী ৬.০৩%তমক শরুক য়ারি, লেপ্তনা হন্থরকপগী খুদম পীরি।
৯২.৪৯%গী ফগৎলকপগী চাং অসি ফগৎলকপা কেস ৭৮,৬৮,৯৬৮কী মমিনি। ফগৎলকপা কেস অমসুং এক্তিব কেসকী ওইরিবা খেন্নবা অসি ৭৩,৫৬,৩০৩নি। খেন্নবা অসি খোংজেল য়াংনা হেনগৎলক্লি।
অনৌবা ফগৎলকপা কেসকী ৭৬%তি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দা য়ুম্ফম ওইরি।
কেরলানা নোংমদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলক্তুনা মহারাস্ত্রগী মহুৎ শিনখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা কেরলানা মীওই ৭,১২০ ফগৎলকখ্রে মহারাস্ত্রনা ৬,৪৭৮ ওইদুনা ইন্নরি।
অনৌবা কেস ৭৬%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ১০দগীনি।
কেরলানা হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২০১ রিপোর্ত তৌখ্রে দিল্লীনা কেস ৬,৯৫৩ রিপোর্ত তৌদুনা নক্না ইন্নরি। মহারাস্ত্রনা ঙরাং অনৌবা কেস ৩,৯৫৯ রিপোর্ত তৌদুনা অহুশুবদা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা শিবগী কেস ৫৫৯ রিপোর্ত তৌখ্রে।
মসিগী মনুংদা, রাজ্য/য়ু.তি. ১০দা চাউরাক্না ৭৯% ওইরি। মহারাস্ত্রদা অনৌবা শিবগী কেস ২৬.৮%দগী হেন্না রিপোর্ত তৌখ্রে (শিবা মশিং ১৫০)। দিল্লী অমসুং নোংচুপ বেঙ্গলনা অনৌবা শিবা মশিং মথংশিৎনা ৭৯ অমসুং ৫৮ রিপোর্ত তৌখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Less than 50,000 cases reported in the last 24 hours
Difference between Recovered and Active Cases steadily Increasing
08 NOV 2020 11:04AM by PIB Delhi
India has reported less than 50,000 daily new cases in the last 24 hours with 45,674 persons having tested positive for COVID-19. New daily cases have been trending downward since 15th of October.
Keeping with the trend of recoveries outnumbering new cases, 49,082 patients have recovered in the last 24 hours. This trend has been observed for the 37th day today. This has played a pivotal role in pushing down the active caseload which is presently 5.12 lakhs.
The active caseload in the country is 5,12,665 today. These cases contribute only 6.03% of India’s total positive cases, indicating a sustained downward trend.
The Recovery Rate of 92.49% is a reflection of the 78,68,968 recovered cases. The gap between Recovered cases and Active cases presently stands at 73,56,303. This gap has been steadily increasing.
76% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 10 States/UTs.
Kerala displaced Maharashtra to have the maximum number of single day recoveries.7,120 people recovered in Kerala during the last 24 hours followed by 6,478 in Maharashtra.
76% of the new cases are from 10 States and UTs.
Kerala reported 7,201 cases in the last 24 hours followed closely by Delhi with 6,953 cases. Maharashtra has come a distant third with 3,959 new cases yesterday.
559 case fatalities have been reported in the past 24 hours.
Of these, ten States/UTs account for nearly 79%. More than 26.8% of new fatalities reported are from Maharashtra (150 deaths). Delhi and West Bengal follow with 79 and 58 new deaths, respectively.