ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଭାଓଲିନ ବାଦକ ଶ୍ରୀ ଟି.ଏନ.କ୍ରୀଷ୍ଣାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
03 NOV 2020 11:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଭାଓଲିନ ବାଦକ ଶ୍ରୀ ଟି.ଏନ.କ୍ରୀଷ୍ଣାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ପ୍ରସିଦ୍ଧ ଭାଓଲିନ ବାଦକ ଶ୍ରୀ ଟି.ଏନ.କ୍ରୀଷ୍ଣାଙ୍କ ନିଧନ ଯୋଗୁଁ ସଙ୍ଗୀତ ଦୁନିଆରେ ଏକ ବିରାଟ ଶୂନ୍ୟସ୍ଥାନ ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଗଲା । ତାଙ୍କର କାର୍ଯ୍ୟଶୈଳୀ ଆମ ସଂସ୍କୃତି ଏବଂ ଭାବନାକୁ ସୁନ୍ଦର ଭାବେ ଆବଦ୍ଧ କରି ରଖିପାରୁଥିଲା । ସେ ଯୁବ ସଙ୍ଗୀତକାରଙ୍କ ପାଇଁ ଜଣେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ଗୁରୁ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା । ଓମ ଶାନ୍ତି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted violinist Shri TN Krishnan
03 NOV 2020 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of noted violinist Shri TN Krishnan.
The Prime Minister said, "The demise of noted violinist Shri TN Krishnan leaves a big void in the world of music. His works beautifully encapsulated a wide range of emotions and strands of our culture. He was also an outstanding mentor to young musicians. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."