প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মমিং লৈরবা ভাইওলিন খোংবা শ্রী তি.এন. কৃষ্ণন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 NOV 2020 11:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা ভাইওলিন খোংবা শ্রী তি.এন. কৃষ্ণন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "মমিং লৈরবা ভাইওলিন খোংবা শ্রী তি.এন. কষ্ণন্না লৈখিদবা অসিদা ঈশৈ-নোংমাইগী লম অসিদা অচৌবা অহোবা অমদি লৈহৌরগনি। মহাক্না তৌরম্বা থবকশিংনা ঐখোয়গী কলচরগী মগুন মখল কয়া অমদি সুরশিং অদু নীংথিজনা উৎলমখি। মহাক অসি ঈশৈ-নোংমাইগী লমদা চংলক্লিবা নহা ওইরিবশিংগী শীংথানীংঙাই ওইরবা লমজিং-লমতাকপীরম্বা মীওই অমসু ওইরখি। মহাক্কী ইমুং অমদি মহাকপু নুংশিজরবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted violinist Shri TN Krishnan
03 NOV 2020 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing away of noted violinist Shri TN Krishnan.
The Prime Minister said, "The demise of noted violinist Shri TN Krishnan leaves a big void in the world of music. His works beautifully encapsulated a wide range of emotions and strands of our culture. He was also an outstanding mentor to young musicians. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."