Prime Minister's Office
PM strongly condemns terrorist attack at Kabul University
02 NOV 2020 11:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has strongly condemned the cowardly terrorist attack at Kabul University.
"I strongly condemn the cowardly terrorist attack at Kabul University today. Our prayers are with the families of the victims and the injured. We will continue to support Afghanistan's brave struggle against terrorism", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কাবুল য়ুনিভর্সিতীদা তৌখিবা তেরোরিস্তকী লান্দা অদুবু পি.এম.না কন্না য়ানীংদবা উৎখ্রে
02 NOV 2020 11:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, কাবুল য়ুনিভর্সিতীদা চৎথখিবা তেরোরিস্তকী পাংদবা লান্দা অদুবু কন্না য়ানীংদবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঙসি কাবুল য়ুনিভর্সিতীদা চৎথখিবা পাংদবা তেরোরিস্তকী লান্দা অদুবু ঐনা য়ানীংদবা ফোংদোক্লি। অৱাবা তারবা অমদি অশোকপশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঐখোয়না অফগানিস্তানগী তেরোরিস্তকী মায়োক্তা চংশিল্লিবা থৌনা ফরবা লাঞ্জং অসিদা মখা তানা শৌগৎখিগনি।”