Ministry of Defence
Media Registration for Aero India 2021 begins today
02 NOV 2020 2:45PM by PIB Delhi
The 13th edition of ‘Aero India 2021’ will be held at Air Force Station, Yelahanka, Bengaluru, (Karnataka) from 03 to 07 February 2021.
Registration for media personnel to visit the exhibition has been opened from today, 02 November 2020. The registration will close on 06 December 2020 and is to be done online on the Aero India 2021 website. There is no fee for media registration, however foreign journalists who wish to cover the event would require to be in possession of a valid ‘J visa’.
The website https://aeroindia.gov.in/media/mediaregcontent has the requisite button for registration of media personnel and would require a valid media identity card number, PIB/State accreditation card No. (if accredited), Government issued photo ID card No. and a photograph of less than 512 Kb.
The five-day event will combine a major trade exhibition of the aerospace and defence industries. Besides global leaders and big investors in aerospace industry, the show will also see participation by think-tanks from across the world. Aero India will provide a unique opportunity for exchange of information, ideas and new developments in the aviation industry. In addition to giving a fillip to the domestic aviation industry it would further the cause of Make in India.
In Aero India, close to 500 companies, both Indian and foreign, are expected to participate.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এরো ইন্দিয়া ২০২১গী মীদিয়া রেজিস্ত্রেসন ঙসি হৌখ্রে
02 NOV 2020 2:45PM by PIB Imphal
'এরো ইনিদা ২০২১'গী ১৩শুবা তাংকক এয়র ফোর্স স্তেসন, য়লাহাঙ্কা, বেঙ্গলুরু, (কর্নাতাকা)দা ফেব্রুৱারী ২০২১গী ০৩দগী ০৭ ফাওবদা পাঙথোক্কনি।
একজিবিসন অসিদা চঙনবগীদমক মীদিয়া পার্সনেলশিংগী মিং চনবা ঙসি নবেম্বর ২, ২০২০দগী হৌরে। রেজিস্ত্রেসন অসি দিসেম্বর ০৬, ২০২০দা লোইশিনগনি অমসুং হায়রিবসি এরো ইন্দিয়া ২০২১গী ৱেবসাইত্তা ওনলাইনগী থোঙদা চত্থগনি। মীদিয়া রেজিস্ত্রেসনগীদমক ফী লৌরোই, অদুবু থৌরম অসিবু নমহৌবা পাম্বা মপানগী জর্নেলিস্তশিংগী ওইনদি চৎনরিবা 'জে. ভিজা' অমা পায়গদবনি।
https://aeroindia.gov.in/media/mediaregcontent ৱেবসাইৎ অসিদা মীদিয়াগী মীওইশিংগী রেজিস্ত্রেসনগীদমক চুন্নবা নম্ফম অমা য়াওরি অমসুং চৎনরিবা মীদিয়া আইদেন্তিতী কার্দ নম্বর অমা, পি.আই.বি./স্তেৎ এক্রিদিতেসন কার্দ নম্বর (করিগুম্বা এক্ত্রিদিতেদ তৌবা তারবদি), সরকারনা পীবা ফোতো আই.দি. কার্দ নম্বর অমসুং কে.বি. ৫১২দগী হন্থবা ফোতোগ্রাফ অমা চঙগনি।
নুমিৎ মঙানি পাঙথোক্কদবা থৌরম অসিদা এরোস্পেস অমসুং দিফেন্স ইন্দস্ত্রীজগী মরুওইবা ত্রেদ একজিবিসন অমগা পুশিনগনি। মালেমগী এরোস্পেস ইন্দস্ত্রীজগী লুচিংবা অমসুং অচৌবা ইনভেস্তরশিংগী মথক্তা, থৌরম অসিদা মালেম পুম্বদগী মশক নাইবা কয়ানা শরুক য়াবসু উগনি। এরো ইন্দিয়ানা ইনফোর্মেসন, আইদিয়া অমসুং এভিএসন ইন্দস্ত্রীদা অনৌবা চাউখৎ থৌরাং কয়াগী খুদোংচাবা পীগনি। দোমেস্তিক এভিএসন ইন্দস্ত্রীদা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবদা নত্তনা মসিনা মেক ইন ইন্দিয়াদসু মতেং ওইগনি।
এরো ইন্দিয়াদা, ভারত অমসুং মপানগী কম্পেনী ৫০০গী ময়ানা শরুক য়াগনি হায়না পানরি।