প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি মুন জে-ইন অনিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
21 OCT 2020 4:05PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোরিয়াগী রাস্ত্রপতি মুন জে-ইনগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
কোবিদ-১৯ লাইচৎ থেংননবা পায়খৎলিবা থবকশিং, হৌজিক চৎথরিবা মালেমগী ভেলু চেন মখলশিং, অরোন-অথুপ লৈতবা, চাউখৎপদা য়ুম্ফম ওইবা অমসুং নিয়মদা য়ুম্ফম ওইবা মালেমগী ললোন-ইতিক্কী কাংলোন অমা থম্বগী তঙাইফদবা অমসুং ৱার্ল্দ ত্রেদ ওর্গনাইজেসনগী মরুওইবা থৌদাংগী মতাং য়াওনা মরুওইবা মালেমগী চাউখৎলক্লিবশিংবু লুচিংবা অনিনা হন্না য়েংশিনখি।
মথক্কী ৱাফমশিং অসিদা থবক পাংথোকমিন্নবা অমসুং হিরম খুদিংমক্তা নাকল অনি মখা তানা মতেং পাংনবা হেনগৎহনবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and His Excellency Moon Jae-in, President of the Republic of Korea
21 OCT 2020 4:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone with His Excellency Moon Jae-in, President of the Republic of Korea, earlier today.
The two leaders reviewed important global developments including the progress of the fight against the COVID-19 pandemic, the ongoing diversification of international value chains, the need to preserve a transparent, development-oriented and rules-based global trading order, and the important role of the World Trade Organisation.
The two leaders agreed to remain in touch on the above issues, and to further accelerate bilateral cooperation in all areas.