রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
এম.ও.আর.তি.ঐচ.না ২০২০-২১গী অহানবা থা তরুক্তা কিঃমিঃ ৩৯৫১ শাংবা লম্বী শেমখ্রে; কোবিদ-১৯গী অৱাবা মরক অসিদা নোংমদা কিঃমিঃ ২১.৬০ লোয়শিনবা ঙমখি
09 OCT 2020 12:31PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেগী মিনিস্ত্রীনা কিঃমিঃ ৩৯৫১ শাংবা লম্বী চহি অসিগী অহানবা থা তরুক (এপ্রিলদগী সেপ্তেম্বর ফাওবগী মনুংদা) শেম্বা লোইশিনবা ঙমখ্রে। হায়রিবা অসি কোবিদ-১৯গী অৱাবা মরক অসিদা নোংমদা কিঃমিঃ ২১.৬০ লোয়শিনবা ঙমখিবনি। মিনিস্ত্রী অসিনা চহি অসিগী মনুংদা কিঃমিঃ ১১,০০০ শাংবা লম্বী শেম্নবা য়াম্না আশা লৈনা পান্দম থমখ্রে।

Ministry of Road Transport & Highways
MoRTH constructs 3951 km roads in first six months of 2020-21; achieves a rate of 21.60 km per day despite COVID-19 difficulties
09 OCT 2020 12:31PM by PIB Delhi
The Ministry of Road Transport and Highways has successfully completed construction of road length of 3951 km during the first six months of this fiscal year (April-Sept period). It has achieved a construction pace of 21.60 km per day despite COVID-19 difficulties. The Ministry has set an ambitious target of constructing 11,000 km road length during this fiscal year.