Ministry of Road Transport & Highways
MoRTH constructs 3951 km roads in first six months of 2020-21; achieves a rate of 21.60 km per day despite COVID-19 difficulties
09 OCT 2020 12:31PM by PIB Delhi
The Ministry of Road Transport and Highways has successfully completed construction of road length of 3951 km during the first six months of this fiscal year (April-Sept period). It has achieved a construction pace of 21.60 km per day despite COVID-19 difficulties. The Ministry has set an ambitious target of constructing 11,000 km road length during this fiscal year.

পথ পৰিবহণ আৰু ঘাইপথ মন্ত্ৰালয়
২০২০-২১ৰ প্ৰথম ছমাহত ‘এমঅ’আৰটিএইচ’-য়ে নিৰ্মাণ কৰিলে ৩৯৫১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ পথ; ক’ভিড-১৯ৰ সংকট স্বত্বেও প্ৰতিদিনে সম্ভৱ কৰিলে ২১.৬০ কিলোমিটাৰৰ হাৰ
09 OCT 2020 12:31PM by PIB Guwahati
২০২০-২১ বিত্তীয় বৰ্ষৰ প্ৰথম ছমাহ(এপ্ৰিল-ছেপ্টেম্বৰৰ মাজৰ সময়ছোৱা)ত স্থলপথ পৰিবহণ আৰু ঘাইপথ মন্ত্ৰালয়(এমঅ’আৰটিএইচ)-য়ে সফলতাৰে নিৰ্মাণ কৰিলে ৩৯৫১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ পথ। ক’’ভিড-১৯ৰ সংকট স্বত্বেও মন্ত্ৰালয়টোৱে প্ৰতিদিনে ২১.৬০ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ পথ নিৰ্মাণৰ হাৰ সম্ভৱ কৰিবলৈ সক্ষম হয়। উল্লেখ্য যে মন্ত্ৰালয়টোৱে চলিত বিত্তীয় বৰ্ষত ১১,০০০কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ পথ নিৰ্মাণৰ এক অভিলাসী লক্ষ্য গ্ৰহণ কৰিছিল।