প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং রসিয়ন ফেদরেসনগী প্রেসিদেন্ত ঐচ.ই. মিস্তর ভ্লাদিমির পুতিনগা ফোনদা ৱারী শানখ্রে
07 OCT 2020 2:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়ন ফেদরেসনগী প্রেসিদেন্ত হিজ এক্সেলেন্সী ভ্লাদিমির পুতিনগা ঙসি ফোন্দা ৱারী শানখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়ন প্রেসিদেন্ততা মহাক্কী মপোক নুমিৎ থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ এক্সেলেন্সী পুতিনগা মতম শাংনা লোয়নরকপা অমদি মরূপ মপাঙ ওইবগী মরীবু নীংশিংলদুনা লৈবাক অনিগী মরক্তা অখন্নবা অমদি প্রিভিলেজ ওইবা স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ মখোঙ শোমবদা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংবু থাগৎখি‍।
লুচিংবা অনিনা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা পীরকপা শীংনবশিং য়াওনা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদ ই-পাউ ফাওদোক ফাওজিন তৌদুনা লৈননবা য়ানখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত পুতিনবু মীয়ামগী হকশেলগী ফীভম হান্নগী ফীভমদা হেক হঞ্জিল্লকপগা হেক য়ারিবমখৈ থুনা ভারত্তা তরাম্না ওক্নিংবগী অপামবা ফোঙদোকখি‍।

Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and HE Mr Vladimir Putin, President of the Russian Federation
07 OCT 2020 2:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with His Excellency Vladimir Putin, President of the Russian Federation.
Prime Minister conveyed his warm greetings and best wishes to the Russian President on the occasion of his birthday.
Prime Minister recalled his long association and friendship with His Excellency Putin, and appreciated the personal role that the latter has played in nurturing the Special and Privileged Strategic Partnership between the two nations.
Both leaders agreed to remain in touch over the coming days, including on the challenges posed by the COVID-19 pandemic. Prime Minister expressed his keenness to welcome President Putin in India, as soon as possible after the normalisation of the public health situation.