য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
মখোয়গী ২৮সুবা মপোক কুমওন লাকপদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত শাহনা রেপিদ এক্সন ফোর্স (আর.এ.এফ.)কী মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিং তরাম্না ওকখ্রে
লো অমসুং ওর্দরগা মরী লৈনবা থবকশিং থেংনবদা আর.এ.এফ.না শিংথানিংঙাই ওইবা থবকশিং পাংথোক্লি
মতম কয়াগী মমাংদগী মীওইবগী য়াইফনবা অমসুং শান্তি থম্নবা মিসনশিংদা মখোয়গী কৎথোকপগী থবকশিংনা ভারত চাউথোকচবা পোকহল্লে
07 OCT 2020 11:16AM by PIB Imphal
ফোর্স অসিগী ২৮সুবা মপোক কুমওন লাকপদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা রেপিদ এক্সন ফোর্স (আর.এ.এফ.)পু তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্কী পাউজেল পীবা ত্বীত অমদা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, “মখোয়গী ২৮সুবা মপোক কুমওন লাকপদা রেপিদ এক্সন ফোর্স(আর এ এফ)কী মীওইশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। লো অমসুং ওর্দরগা মরী লৈনবা থবকশিং থেংনবদা আর.এ.এফনা শিংথানিংঙাই ওইবা থবকশিং পাংথোক্লি। মতম কয়াগী মমাংদগী মীওইবগী য়াইফনবা অমসুং শান্তি থম্নবা মিসনশিংদা মখোয়গী কৎথোকপগী থবকশিংনা ভারত চাউথোকচবা পোকহল্লে।
অখন্নবা ফোর্স আর.এ.এফ ১৯৯২গী ওক্তোবরদা লিংখৎখি, অহানবদা বত্তলিয়ন ১০ লিংখৎখি অমসুং ২০১৮গী জনুৱারি ১দা অহেনবা য়ুনিত ৫ হাপচিনখি। হায়রিবা য়ুনিতশিং অসি ইরাং অমসুং ইরাংগা মান্নবা ফিবমশিং লাকশিন্নবা লিংখৎপনি অমসুং লৈবাক মনুংগী ঙাকশেনগী থবকশিং পাংথোক্তুনা খুন্নাইগী কাংলুপশিংগী মরক্তা থাজবা লৈহন্নবা য়ুনিতশিং অসি লিংখৎপনি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah has greeted Rapid Action Force (RAF) Personnel and their families on their 28th anniversary
RAF has distinguished itself in dealing with the challenges relating to law & order
Time and again, their commitment in several humanitarian works & UN peacekeeping missions has made India proud
07 OCT 2020 11:16AM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah has greeted the Rapid Action Force (RAF) on its 28th anniversary. In a tweet conveying his greetings, Shri Amit Shah said, “Greetings to RAF personnel & their families on their 28th anniversary. RAF has distinguished itself in dealing with the challenges relating to law & order. Time and again, their commitment in several humanitarian works & UN peacekeeping missions has made India proud.
The RAF a specialized force, was raised in October 1992 initially with 10 unattached battalions and increased with 5 more units on January 01, 2018. These units were set up to deal with riots and riot like situations, to instill confidence amongst all sections of society and also, handle internal security duty.