প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মহালয়া’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভকামনা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 SEP 2020 11:46AM by PIB Guwahati
‘মহালয়া’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে।
এক ‘টুইট’ বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“পৃথিৱী জুৰি অব্যাহত থকা মহামাৰীৰ সংকটৰ পৰা মুক্ত হোৱাৰ বাবে আমাক শক্তি প্ৰদান কৰিবলৈ এইবেলিৰ মহালয়াত আমি আই দূৰ্গাক প্ৰণতি জনাইছো। আশা কৰো, আই দূৰ্গাৰ আশীৰ্বাদে আমাৰ সকলোকে সু-স্বাস্থ্য আৰু সুখী জীৱন-যাপনৰ সুযোগ প্ৰদান কৰিব। লগতে আমাৰ গ্ৰহটোৰো সমৃদ্ধি কামনা কৰিলো!
শুভ মহালয়া!”

Prime Minister's Office
PM Greets people on Mahalaya
17 SEP 2020 11:46AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Mahalaya.
In a tweet, the Prime Minister said,
"This Mahalaya, we pray to Maa Durga to bless with strength to overcome the global pandemic. May the divine blessings of Maa Durga ensure good health and happiness in everyone’s life. May our planet prosper!
Shubho Mahalaya!"