Prime Minister's Office
PM greets engineers on Engineers' Day
15 SEP 2020 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted engineers on Engineers' Day . "Greetings to all Engineers on Engineers Day. We remember Sir M. Visvesvaraya on his Jayanti. India is proud of the contribution of our engineers towards nation building”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইঞ্জিনিয়রশিংগী নুমিৎতা ইঞ্জিনিয়রশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
15 SEP 2020 7:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইঞ্জিনিয়রশিংগী নুমিৎতা ইঞ্জিনিয়রশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। “ইঞ্জিনিয়রশিংগী নুমিৎতা ইঞ্জিনিয়র খুদিংমকপু য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না সর এম. বিস্বেস্বর‍্যাবু মহাক্কী মপোক নুমিৎ অসিদা নিংশিংলি। লৈবাক অসি শেমগৎপদা ঐখোয়গী ইঞ্জিনিয়রশিংনা লৌরিবা থৌদাংদা ভারতনা চাউথোকচৈ”, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।