Finance Commission
Economic Advisory Council of the 15th Finance Commission to meet Tomorrow
03 SEP 2020 1:12PM by PIB Delhi
The Chairman Shri N K Singh and the Members of Fifteenth Finance Commission will hold a day long meeting with the Economic Advisory Council of the Commission tomorrow.
The meeting is for a “Final discussion on GDP growth, tax buoyancy of the Centre and the States, GST compensation, revenue deficit grant and fiscal consolidation."
The following members of the Economic Advisory Council are likely to attend tomorrow’s meeting:
Pinaki Chakraborty, Dr. Prachi Mishra, Dr. Omkar Goswami, Dr. Sajjid Z Chenoy, Shri Neelkanth Mishra, Dr. Rathin Roy, Dr. D. K. Srivastava, Dr. Arvind Virmani, Dr. M. Govinda Rao, Dr. Sudipto Mundle, Dr. Shankar Acharya, Dr. Pronab Sen, Dr. Krishnamurthy Subramanian.

শেল-থুম কমিসন
১৫শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী ইকনমিক এদভাইজরী কাউন্সিলগী মীফম হয়েং পাঙথোক্কনি
03 SEP 2020 1:12PM by PIB Imphal
তরামঙাশুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী চেয়রমেন শ্রী এন.কে.সিংহ অমসুং মেম্বরশিংনা কম্মিসন অসিগী ইকনমিক এদভাইজরী কাউন্সিলগা হয়েং নোংমা চুপ্না মীফম পাঙথোক্কদৌরি‍।
মীফম অদু “জি.দি.পি. হেনগৎহন্নবগী অরোয়বা ওইনা খন্নবা, কেন্দ্র অমসুং স্তেতশিংগী খাজনা হেনগৎলকপা, জি.এস.তি. কম্পেন্সেসন, রিভিন্যু দিফিসিত গ্রান্ত অমসুং ফিস্কেল কন্সোলিদেসন”গী মতাংদা খন্ননবনি‍।
মখাদা পীরিবা ইকনমিক এদভাইজরী কাউন্সিলগী মেম্বরশিংনা হয়েংগী মীফম অদুদা শরুক য়ারবা য়াই:
পিনাকি চক্রবোর্তী, দা: প্রাচি মিস্রা, দা: ওমকার গোস্বামি, দা: সজিদ জি. চেনোই, শ্রী নীলকন্থ মিস্রা, দা: রতিন রোই, দা: দি.কে. স্রিভাস্তব, দা: অর্বিন্দ বির্মানি, দা: এম. গোবিন্দা রাউ, দা: সুদিইপ্তো মুন্দল, দা: শঙ্কর অচার্য়, দা: প্রোনাব সেন, দা: কৃষ্ণমুর্তী সুব্রমনিয়ম‍।