হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
নাবা ফবগী চাং হেনগৎপগী মতুং ইন্না এক্তিব কেসকগী মশিংদা খেন্নবসু হেনগৎলক্লি
নাবা ফবা অনাবা মশিংনা এক্তিব কেস্কী মশিন্দগী শরুক ৩.৫ হেল্লি
26 AUG 2020 1:06PM by PIB Imphal
ভারতকী নাবা ফরবা মশিংনা এক্তিব কেস্কী মশিংদগী শরুক ৩.৫ হেল্লে।
নুমিৎ কয়াদগী হৌনা নোঙমদা নাবা ফবগী মশিং অসি ৬০,০০০ হেন্দুনা লাক্লি। হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯গী অনাবা ৬৩,১৭৩ নাবা ফখিবদগী অপুনবা নাবা ফবা মশিং ২৪,৬৭,৭৫৮ য়ৌখ্রে। মসিনা নাবা ফবা মশিং অমসুং এক্তিব কেসকী মশিংগী মরক্তা খেন্নবগী চাংসু য়াম্না হেনগৎহনবদা তেংবাংলে।
এক্তিব কেস মশিং (৭,০৭,২৬৭)দগী ১৭,৬০,৪৮৯ হেন্না নাবা ফবগী মশিং ওইরে। মসিগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী অনাবশিংগী নাবা ফবগী চাং অসি ঙসি ৭৬% হেনখ্রে (৭৬.৩০%)।
মশিং ৱাংবা নাবা ফবগী চাং ওইরক্লিবা অসিনা লৈবাক অসিগী তশেংবা কেসকী মশিং (এক্তিব কেস) অসি হন্থরে হায়বা তাক্লি। এক্তিব কেসনা হৌজিক অপুনবা কেসকী শরুক ২১.৮% খক্তমক ওইরি।
কেন্দ্র সরকার অমসুং রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংনা খুৎশম্নদুনা পাক শন্না তেস্ত তৌবা অমসুং হোস্পিতালদা লাক্লবা অনাবশিংবু নীংথিনা মেদিকেল কেয়র পীবগী খুত্থাংদগী কেস ফেতেলিতী নেম্বগী পান্দম অসি ফংবা ঙম্লিবনি। ঙসি ফাওবদি মসি ১.৮৪% ওইরি অমসুং লেপ্তনা হন্থরক্লি।
অচুম্বা, অমসুং খুদক্কী ওইবা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইস্যু, গাইদলাইন অমসুং এদ্ভাইজরীশিংগী ঈ-পাউশিংগীদমক https://www.mohfw.gov.in/ দা অমসুং @MoHFW_INDIA দা চাং নাইনা চঙবীয়ু।

Ministry of Health and Family Welfare
As Recoveries in India grow, difference with Active Cases widens
Recovered Patients are 3.5 times the Active Cases
26 AUG 2020 1:06PM by PIB Delhi
The number of recoveries in India today exceeds the active cases by 3.5 times.
The single day recovery figure has been more than 60,000 since many days. Recovery of 63,173 COVID-19 patients in the last 24 hours has resulted in the cumulative recoveries of 24,67,758 people. This has contributed to the rapidly widening chasm between the number of percentage recovered and percentage active cases further.
17,60,489 people have recovered more than the active cases (7,07,267). With this, India's Recovery Rate amongst the COVID-19 patients has crossed 76% (76.30%) today.
The record high recoveries have ensured that the actual caseload of the country viz. the active cases, has further lowered. It currently comprises only 21.87%of the total positive cases.
The coordinated efforts of Centre and State/UT governments of early detection through aggressive testing and efficient clinical management of hospitalized cases have shown results with continuously regressing Case Fatality Rate. It is 1.84%as on date, and steadily declining.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA.