শেল-থুম মন্ত্রালয়
অখন্নবা সেচুরেসন দ্রাইবকী মখাদা লুপা কোতি ১,০২,০৬৫গী ক্রেদিৎ লিমিৎ লৈদুনা কিসান ক্রেদিৎ কার্দ কোতি ১.২২গী অয়াবা পীখ্রে
20 AUG 2020 12:36PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী চৈথেংদগী লৌউ-শিংউগী সেক্তরবু ফগৎহন্নবা হায়দুনা কিসান ক্রেদিৎ কার্দকী খুত্থাংদা কন্সেস্নেল ক্রেদিৎ পীনবা হায়দুনা অখন্নবা সেচুরেসন দ্রাইব অমা হৌজিক চত্থরি। ১৭/৮/২০২০ ফাওবগী ওইনা ক্রেদিৎ লিমিৎ লুপা কোতি ১,০২,০৬৫ লৈদুনা কে.সি.সি. কোতি ১.২২গী অয়াবা পীখ্রে। মসিনা খুঙ্গংগী শেন্মিৎলোন হিংগৎহনবদা অমসুং লৌউ-শিংউগী লমদা শাহৌ লৌবদা য়াম্না তেংবাংগনি।
পনবা য়াবা ৱাফমদি, আত্মানির্ভর ভারত পেকেজকী শরুক অমা ওইনা সরকারনা ঙায়োকপা অমসুং শঙ্গোম পুথোকপা মীওইশিং য়াওনা লৌউবা কোতি ২.৫দা কান্নবা পীনবা লুপা কোতি লাখ ২গী কন্সেস্নেল ক্রেদিৎ পীগনি হায়না লাউথোকখিবা লৈখ্রবনি।

Ministry of Finance
1.22 crore Kisan Credit Cards sanctioned with credit limit of Rs. 1,02,065 crore under the special saturation drive
20 AUG 2020 12:36PM by PIB Delhi
In an effort to buffer the agricultural sector from the shock of COVID-19, a special saturation drive is underway to provide concessional credit to farmers through Kisan Credit Card (KCC). As on 17.08.2020, 1.22 crore KCCs have been sanctioned with credit limit of Rs. 1,02,065 crore. This will go a long way in reviving the rural economy and accelerating agricultural growth.
It may be recalled that as part of the Aatma Nirbhar Bharat Package, the Government had announced provision of a concessional credit of Rs. 2 lakh crore which is likely to benefit 2.5 crore farmers, including fishermen and dairy farmers.