Prime Minister's Office
PM expresses happiness over setting up of National Recruitment Agency
19 AUG 2020 7:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over setting up of National Recruitment Agency.
The Prime Minister said, "The National Recruitment Agency will prove to be a boon for crores of youngsters. Through the Common Eligibility Test, it will eliminate multiple tests and save precious time as well as resources. This will also be a big boost to transparency."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেস্নেল রিক্রুইতমেন্ত এজেন্সী লিংখৎপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
19 AUG 2020 7:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল রিক্রুইতমেন্ত এজেন্সী লিংখৎপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “নেস্নেল রিক্রুইতমেন্ত এজেন্সী অসি নহা করোর কয়াগীদমক্তদি থৌজাল অমা ওইরগনি‍। কম্মন ইলিজিবিলিতী তেস্তকী খুত্থাঙদা মসিনা তোঙান তোঙানবা চাংয়েংশিং মুত্থৎখ্রগনি অমদি মমল য়াম্লবা মতমগা লোয়ননা মচাকশিংসু মাঙহল্লরোই‍। মসি লৌথুপ লৌকোয় লৈতবা ফীভম অমা পুরকপদসু চাউনা কানবা ওইরগনি‍।”