রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
প্রেসতা থাদোকপা ৱারোল
18 AUG 2020 10:55AM by PIB Imphal
১. ভারতকী রাস্ত্রপতিনা মখাগী এপোইনমেন্ত/ত্রান্সফর অসি পাংথোক্লে:
(ক) গোৱাগী রাজ্যপাল, শ্রী সত্য পাল মালিক ত্রান্সফর তৌরে অমসুং মেঘলয়াগী রাজ্যপাল ওইনা হাপ্লে।
(খ)মহারাস্ত্রাগী রাজ্যপাল শ্রী ভগত সিংহ কোসয়ারিনা মহাক্না হৌজিক পুরিবা ফমশিংগী মথক্তা গোৱাগী রাজ্যপালগী ফম পুরগনি।
২. মখোয়গী ওফিসশিংদা থবক পায়বা হৌবা নুমিৎতগী পারগা মথক্কী এপোইনমেন্তশিং অসি চৎনগনি।

President's Secretariat
PRESS COMMUNIQUE
18 AUG 2020 10:55AM by PIB Delhi
The President of India is pleased to make the following appointment / transfer:-
(i) Shri Satya Pal Malik, Governor of Goa is transferred and appointed as Governor of Meghalaya.
(ii) Shri Bhagat Singh Koshyari, Governor of Maharashtra to discharge the functions of the Governor of Goa in addition to his own duties.
2. The above appointments will take effect from the dates they assume charge of their respective offices.