President's Secretariat
PRESS COMMUNIQUE
18 AUG 2020 10:55AM by PIB Delhi
The President of India is pleased to make the following appointment / transfer:-
(i) Shri Satya Pal Malik, Governor of Goa is transferred and appointed as Governor of Meghalaya.
(ii) Shri Bhagat Singh Koshyari, Governor of Maharashtra to discharge the functions of the Governor of Goa in addition to his own duties.
2. The above appointments will take effect from the dates they assume charge of their respective offices.

ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
প্ৰেছ বিজ্ঞপ্তি
18 AUG 2020 10:55AM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে নিম্নোক্ত নিযুক্তি/বদলি কৰাৰ সিদ্ধান্ত লৈছে:-
(১) গোৱাৰ ৰাজ্যপাল শ্ৰী সত্য পাল মালিকক বদলি কৰা হৈছে আৰু তেওঁক মেঘালয়ৰ ৰাজ্যপাল হিচাপে নিযুক্তি দিয়া হৈছে।
(২) মহাৰাষ্ট্ৰৰ ৰাজ্যপাল শ্ৰী ভগত সিং কোশয়াৰীক তেওঁৰ নিজৰ দায়িত্বৰ লগতে গোৱাৰ ৰাজ্যপালৰ দায়িত্ব অৰ্পন কৰা হৈছে।
তেওঁলোকে নিজৰ নিজৰ কাৰ্যালয়ৰ দায়িত্ব গ্ৰহণ কৰাৰ দিনাৰ পৰাই উপৰোক্ত নিযুক্তিসমূহ কাৰ্যকৰী হ’ব।