Prime Minister's Office
PM condoles demise of Pandit Jasraj
17 AUG 2020 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of Pandit Jasraj Ji.
“The unfortunate demise of Pandit Jasraj Ji leaves a deep void in the Indian cultural sphere. Not only were his renditions outstanding, he also made a mark as an exceptional mentor to several other vocalists. Condolences to his family and admirers worldwide. Om Shanti”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পন্দিৎ জসরাজ লৈখিদবগী অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 AUG 2020 7:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পন্দিৎ জসরাজ লৈখিদবগী অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
“পন্দিৎ জসরাজ লৈখিদবা অসি য়াম্না লাইবক থীবনি অমসুং মসিনা ভারতকী কলচরগী স্ফেয়ারদা অহাঙবা অমা লৈহল্লে। মহাক্কী ঈশৈশিং অসিনা মশক থোকপা ওইবতা নত্তনা মহাক্না অতোপ্পা শৈশকপা কয়াগী তোপ তোপ্পা ওজা অমসু ওইরম্মি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিবা মালেমগী মীওই খুদিংদা ঐহাক্না অৱাবা ফোঙদোক্লি। ওম শান্তি”, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।