য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
নীংখা তম্বা নুমিৎ থৌরম, ২০২০গী তাঞ্জা লাকপদা পুলিস পার্সনেল ৯২৬তা মেদল লান্থোকখ্রে
14 AUG 2020 1:41PM by PIB Imphal
পুলিস পার্সনেল ৯২৬তা নীংখা তম্বা নুমিৎ থৌরম, ২০২০দা মনা পীখ্রে। পুলিস মেদাল ফোর গলেন্তরী (পি.এম.জি.)সু পুলিস পার্সনেল ২১৫তা মখোয়গী মথৌনা মরিংজেল লৈবা থবকশিংগীদমক পীখি। থোইদোক হেন্দোকপা থবক পায়খৎপগীদমক পীবা রাস্ত্রপতীগী পুলিস মেদালসু পুলিস পার্সনেল ৮০দা অমসুং পুলিস মেদাল ফোর মেরিতোরিয়স সর্বিসকীদমক পুলিস পার্সনেল ৬৩১দা পীখি।
গলেন্তরী এৱার্দ ২১৫কী মনুংদগী ১২৩দি জম্মু অমসুং কাশ্মিরদা মখোয়গী মথৌনা উৎখিবগীদমক হেন্না ৱাংবা মনা পীখি, ২৯ অমনা লেফ ৱিং এক্ত্রিমিজম্না শোকহল্লবা মফমশিংদা মথৌনা উৎখিবগীদমক, অমসুং পার্সনেল নিপান অমনা অৱাং নোংপোক লমদমদা মখোয়গী মথৌনা উৎখিবগীদমক্তনি। গলেন্তরী অৱার্দ ফংখ্রবশিং অসিগী মনুংদগী ৫৫না সি.আর.পি.এফ., ৮১, জম্মু অমসুং কাশ্মির পুলিস, ২৩না উত্তর প্রদেশ অমসুং ১৬না দিল্লী পুলিস, ১৪না মহারাস্ত্রা অমসুং ১২না ঝার্খন্দ অমসুং লেমহৌরিবশিংনা অতোপ্পা রাজ্য/য়ু.তি.শিং অমসুং সেন্ত্রেল আর্ম্দ পুলিস ফোর্স্তগীনি।
মনা ফংখিবা মীওইশিং মখাগীসিদা য়েংবা য়াগনিঃ

Ministry of Home Affairs
926 Police personnel have been awarded Medals on the occasion of Independence Day, 2020
14 AUG 2020 1:41PM by PIB Delhi
A total of 926 Police personnel have been awarded Medals on the occasion of Independence Day, 2020. Police Medals for Gallantry (PMG) have been awarded to 215 police personnel for their conspicuous gallant action. President’s Police Medals for Distinguished Service has been awarded to 80 police personnel and Police Medal for Meritorious Service to 631 police personnel.
Among the majority of the 215 Gallantry Awards, 123 personnel are being awarded for their gallant action in Jammu & Kashmir, 29 personnel for their gallant action in Left Wing extremism affected areas and 8 personnel for their gallant action in North-East Region. Among the personnel receiving Gallantry Awards, 55 are from CRPF, 81 are from J&K police, 23 are from Uttar Pradesh and 16 are from Delhi Police, 14 are from Maharashtra and 12 are from Jharkhand and the remaining from the other States/UTs and Central Armed Police Forces.
Click here to see Lists of Awardees