প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিজয়ৱাড়াৰ ক’ভিড কেন্দ্ৰত সুত্ৰপাত হোৱা অগ্নিকাণ্ডত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
09 AUG 2020 10:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিজয়ৱাড়াৰ ক’ভিড কেন্দ্ৰত সুত্ৰপাত হোৱা অগ্নিকাণ্ডত প্ৰাণহানি হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “বিজয়ৱাড়াৰ ক’ভিড কেন্দ্ৰত সুত্ৰপাত হোৱা অগ্নিকাণ্ডক লৈ উদ্বিগ্ন হৈছো৷ এই ঘটনাত যিসকলে তেওঁলোকৰ আত্মীয়-স্বজনক হেৰুৱালে তেওঁলোকৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো৷ আহতসকলৰ অতি সোনকালে আৰোগ্য হোৱাৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷ পৰিস্থিতিৰ সন্দৰ্ভত ইতিমধ্যে মই অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী @ysjaganজীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিছো আৰু তেওঁক সম্ভাৱ্য সকলো সহায়ৰ আশ্বাস দিছো৷”

Prime Minister's Office
PM expresses grief over the loss of lives due to fire at Covid Centre in Vijayawada
09 AUG 2020 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed grief over the loss of lives due to fire at a Covid Centre in Vijayawada.
In a tweet, the Prime Minister said,
"Anguished by the fire at a Covid Centre in Vijayawada. My thoughts are with those who have lost their loved ones. I pray that the injured recover as soon as possible. Discussed the prevailing situation with AP CM @ysjagan Ji and assured all possible support."