রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
এম.ও.আর.তি.ঐস.না ঐস.-সি.এন.জি.বু ওতোমোতিভ ফ্যুইল ওইনা শিজিন্নবদা মীয়ামগী মত লৌন্নবা বার্তন তৌখ্রে
23 JUL 2020 9:45AM by PIB Imphal
মিনিস্ত্রী ওব রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজনা নোতিফিকেসন অমা থোক্লদুনা মীয়ামগী পুক্নিংগী অপাম্বা ফোংদোক্নবা অমসুং থৌ পুবশিংবু সেন্ত্রেল মোতোর ভেহিকল রুলস ১৯৭৯ থ্রু জি.এস.আর. ৪৬১(ই) থোকখিবা তাং ২২ জুলাই, ২০২০গী হায়দ্রোজেন মরাং কাইনা য়াওবা সি.এন.জি. ওতোমোতিভ ফ্যুইলগীদক শেম্দোক-শেমজিন তৌন্নবা খংহনখ্রে।
মসি মিনিস্ত্রীনা লৈবাক অসিদা ওতোমোবাইলগী গ্রীন ফ্যুইল শিজিন্নবদা পুক্নিং থৌগৎনবগী খোংথাং অমনি।

Ministry of Road Transport & Highways
MoRTH invites public suggestions on inclusion of H-CNG as automotive fuel
23 JUL 2020 9:45AM by PIB Delhi
Ministry of Road Transport and Highways has notified draft notification seeking comments and suggestions from the public and all stakeholders for amendment to Central Motor Vehicles Rules 1979 through GSR 461(E) dated 22nd July 2020 for inclusion of Hydrogen enrichedCNG as an automotive fuel.
This is another step by the Ministry for promotion of Green fuels for automobiles in the Country.