প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কাকৰাপাৰ আণৱিক শক্তি প্ৰকল্প-৩ৰ স্বাভাৱিক পৰিস্থিতিলৈ অনাত লাভ কৰা সফলতাৰ বাবে ভাৰতীয় আণৱিক বিজ্ঞানীসকলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 JUL 2020 10:44AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাকৰাপাৰ আণৱিক শক্তি প্ৰকল্প-৩ৰ স্বাভাৱিক পৰিস্থিতিলৈ অনাত লাভ কৰা সফলতাৰ বাবে ভাৰতীয় আণৱিক বিজ্ঞানীসকলক অভিনন্দন জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “কাকৰাপাৰ আণৱিক শক্তি প্ৰকল্প-৩ৰ স্বাভাৱিক পৰিস্থিতিলৈ অনাত লাভ কৰা সফলতাৰ বাবে ভাৰতীয় আণৱিক বিজ্ঞানীসকলক অভিনন্দন জনাইছো৷ স্বদেশী প্ৰক্ৰিয়াৰে ডিজাইন কৰা ৭০০ মেগাৱাট ক্ষমতাসম্পন্ন কেএপিপি-৩ ৰিয়েক্টৰ ‘মেক ইণ্ডিয়া’ৰ এক গৌৰৱোজ্বল উদাহৰণ৷ লগতে এই প্ৰকল্প ভৱিষ্যতৰ অসংথ্য সম্ভাৱনাপূৰ্ণ সফলতাৰ বাটকটীয়া৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3
22 JUL 2020 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to our nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3! This indigenously designed 700 MWe KAPP-3 reactor is a shining example of Make in India. And a trailblazer for many such future achievements!"