Prime Minister's Office
PM congratulates Indian nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3
22 JUL 2020 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to our nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3! This indigenously designed 700 MWe KAPP-3 reactor is a shining example of Make in India. And a trailblazer for many such future achievements!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ন্যুক্লিয়র বৈজ্ঞানিকশিংবু কক্রাপার এতোমিক পাৱর প্লান্ত-৩না ক্রিতিকেল ওইবা মওংদা মায় পাক্লকপা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
22 JUL 2020 10:44AM by PIB Imphal
মওংদা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি, “ন্যুক্লিয়র বৈজ্ঞানিকশিংবু কক্রাপার এতোমিক পাৱর প্লান্ত-৩গী শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! ইরমগী ওইবা মওংদা শেম্লবা ৭০০ এম.দবল্যু.ই. কে.এ.পি.পি.-৩ রিএক্তর অসি মেক ইন ইন্দিয়াগী অরংবা খুদম অমনি অমসুং মসিগা লোয়ননা মশিং থিঙমদ্রবা তুংগী মায় পাকপা কয়াগী মাংজিল থানা পাংথোকপা চাংয়েং অমনি।’’
Congratulations to our nuclear scientists for achieving criticality of Kakrapar Atomic Power Plant-3! This indigenously designed 700 MWe KAPP-3 reactor is a shining example of Make in India. And a trailblazer for many such future achievements!
— Narendra Modi (@narendramodi) July 22, 2020