প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ২২দা ইন্দিয়া আইদিয়জ সম্মিত্তা কীনোত এদ্রেস পীগদৌরি
21 JUL 2020 11:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা জুলাই ২২দা ইন্দিয়া আইদিয়জ সম্মিত্তা কিনোত এদ্রেস পীগদৌরি। সম্মিত্ অসি য়ু.এস.-ইন্দিয়া ব্যুজিনেস কাউন্সিলনা য়ুম্বু ওইবনি। হন্দক্কী চহি অসি কাউন্সিল শেমখিবগী ৪৫শুবা চহী কুম্মোন পাংথোক্কদৌরি। হন্দক চহিগী ইন্দিয়া আইদিয়জ সম্মিতকী থীম অসি, “বিল্দিং এ বেতর ফ্যুচর”নি।
ভর্চুএল সম্মিত অসিদা ইন্দিয়া অমসুং য়ু.এস. গবর্নমেন্তকী অৱাংবা থাক্কী পোলিসীমেক্কর, স্তেত-লেবেল ওফিসিএলশিং অমসুং ব্যুজিনেস অমসুং সোসাইতী মকোক থোংবশিং য়াওগদৌরি। সম্মিত অসিদা য়াওগদৌরিবা অতোপ্পা কী স্পিকরশিংদুদি, এক্সতর্নেল এফির্য়সগী মিনিস্তর দা. এস. জাইসঙ্কর, স্তেতকী য়ু.এস. সেক্রেতরী পোম্পিও, ভর্জিনিয়াগী সেনেতর অমসুং সেনেত ইন্দিয়া কাওকসকী কো-চেয়র মিস্তর মার্ক ৱার্নর, য়ুনাইতেদ নেসন্সগী হান্নগী য়ু.এস. এম্বেসেদর শ্রীমতী নিক্কি হেলী অমসুং অতৈ অতোপ্পশিংনি। সম্মিত অসিদা ইন্দিয়া-য়ু.এস. অনিগী মরী ফগৎন্নবা খন্নগনী অমসুং মালেমগী ওইরিবা লায়চৎ অসিগী মতুংদা লৈবাক অনিসিগী মরী ফগৎনবা খন্নগনি।

Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at India Ideas Summit on 22 July
21 JUL 2020 11:35AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at the India Ideas Summit on 22 July.
The Summit is being hosted by the US-India Business Council. This year marks the 45th anniversary of the formation of the Council. The theme for this year’s India Ideas Summit is ‘Building a Better Future’.
The virtual Summit will feature high-level presence from Indian and US government policymakers, state-level officials, and thought leaders from business and society. Other key speakers at the Summit include Minister of External Affairs Dr. S Jaishankar, U.S. Secretary of State Mr. Mike Pompeo, Senator of Virginia and co-chair of Senate India Caucus Mr. Mark Warner, Former U.S. Ambassador to the United Nations Ms. Nikki Haley, among others. The Summit will witness discussions on areas including India-US cooperation and future of the relation between the two counties in a post pandemic world.