Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Acharya Shree Purushottampriyadasji Swamishree Maharaj
16 JUL 2020 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Acharya Shree Purushottampriyadasji Swamishree Maharaj.
In a tweet, the Prime Minister said,
"We will always remember Acharya Shree Purushottampriyadasji Swamishree Maharaj for his noble service to society. He worked hard to alleviate human suffering and further compassion. He will be remembered by countless people, not only in India but globally.
Acharya Shree Purushottampriyadasji Swamishree Maharaj was blessed with immense wisdom. His emphasis on community service, education and women empowerment will always be remembered. I will never forget my many interactions with him. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আচার্য় শ্রী পুরুশোত্তম প্রিয়াদাসজী স্বামিশ্রী মহারাজনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
16 JUL 2020 10:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আচার্য় শ্রী পুরুশোত্তম প্রিয়াদাসজী স্বামিশ্রী মহারাজনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা মহাক্না হায়খি,
"ঐখোয় পুম্নমক্না আচার্য় শ্রী পুরুশোত্তম প্রিয়াদাসজী স্বামিশ্রী মহারাজপু মহাক্না খুনাই অসিগীদমক্তা তৌবীরম্বা অফবা থবকশিংগীদমক মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মীওইবদা তারিবা অৱা-অনা কয়াবু কোকহন্নবা হোৎনবীরমই অমসুং নুংশিবা মীৎয়েংনা য়েংবীরমই। ভারত্তদা নত্তনা মালেমগী মশীং থীঙমদ্রবা মীয়াম্না মহাকপু নীংশিংনহৌরগনি।
আচার্য় শ্রী পুরুশোত্তম প্রিয়াদাসজী স্বামিশ্রী মহারাজ লৌশিংতনা থল্লবা মীশক অমনি। মহাক্না খুনাইগীদমক, লাইরিক লাইশু, অমসুং নুপীশিংবু অৱাংবা থাক্তা চিংখৎনবা হোৎনরম্বশিং কাউঙমদনা লৈহৌরগনি। মহাক্কা লোইননা শান্নখিবা ৱারী-ৱাতাই কয়া ঐহাক্না কৈদৌনুংদা কাউবা ঙম্লরোই। ওম শান্তি।"