ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମୃଦ୍ଧ ଜୈବ ବିବିଧତାର ସୁରକ୍ଷା ନେଇ ସଂକଳ୍ପ ଦୋହରାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 JUN 2020 11:37AM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱ ପରିବେଶ ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଜରିଆରେ କହିଛନ୍ତି, “#ବିଶ୍ୱ ପରିବେଶ ଦିବସରେ, ପୃଥିବୀର ସମୃଦ୍ଧ ଜୈବ ବିବିଧତାକୁ ରକ୍ଷା କରିବା ନେଇ ଆମେ ଆମର ସଂକଳ୍ପ ଦୋହରାଉଛୁ । ଆସନ୍ତୁ ଉଦ୍ଭିଦ ଏବଂ ଜୀବଜନ୍ତୁଙ୍କୁ ଏହି ପୃଥିବୀରେ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିବା ପାଇଁ ସାମୂହିକ ପ୍ରୟାସ କରିବା । ଆମେ ଆଗାମୀ ପିଢି ପାଇଁ ଏକ ଉନ୍ନତ ଓ ସୁନ୍ଦର ପୃଥିବୀ ଛାଡିଯିବା” ।

Prime Minister's Office
PM reiterates the pledge to preserve the planet’s rich biodiversity
05 JUN 2020 11:37AM by PIB Delhi
On the occasion of World Environment Day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi in a tweet said, “On #World Environment Day, we reiterate our pledge to preserve our planet’s rich biodiversity. Let us collectively do whatever possible to ensure the flora and fauna with whom we share the Earth thrive. May we leave an even better planet for the coming generations.”