প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে; আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
02 JUN 2020 9:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদসু য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “তেলঙ্গনাগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। স্তেৎ অসিগী মীয়াম্না সেক্তর মখল কয়াদা খুমাঙ চাউশিন্না চংশিল্লি। স্তেৎ অসিনা ভারতকী চাউখৎপগী মায়ওনদা কান্নরবা শরুক কয়া য়ারি। ঐনা তেলঙ্গনা মীয়ামগী চাউখৎ খোঙজেল অমদি নুংঙাই য়াইফনবগীদমক থৌনীজরি।
আন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। শুবা-নোমবা কনবা অমদি থৌনা অনি অসি লমদমসিগী নাৎকা তুনা চৎমিন্নরি। ভারতকী চাউখৎ খোঙজেলদা স্তেৎ অসিগী শক্লোন অসি য়াম্না মমল লৈনা লৌরি। স্তেৎ অসিগী মীয়ামদা মখোয়গী তুংদা লাক্কদবশিংগীদমক খ্বাইদগী ফবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Telangana on Statehood Day; extends wishes to the people of Andhra Pradesh
02 JUN 2020 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Telangana, on Statehood Day. The Prime Minister also extended his wishes to the people of Andhra Pradesh.
“Greetings to the people of Telangana on their Statehood Day. People from this state are excelling in a wide range of sectors. This state is making valuable contributions to the growth trajectory of India. I pray for the progress and prosperity of the people of Telangana.
Best wishes to the people of Andhra Pradesh. Hardwork and courage are synonymous with the culture of this land. The state’s role in India’s growth is deeply valued. Wishing the citizens of the state the very best for their future endeavours”, the Prime Minister said.