Prime Minister's Office
Nation stands with West Bengal & Odisha, says PM
21 MAY 2020 3:03PM by PIB Delhi
Seeing the visuals on devastation caused by Cyclone Amphan, PM wished that situation normalises in West Bengal & Odisha at the earliest.
In a series of tweets he said, "My thoughts are with the people of Odisha as the state bravely battles the effects of Cyclone Amphan. Authorities are working on the ground to ensure all possible assistance to the those affected. I pray that the situation normalises at the earliest.
NDRF teams are working in the cyclone affected parts. Top officials are closely monitoring the situation and also working in close coordination with the West Bengal government.
No stone will be left unturned in helping the affected.
Have been seeing visuals from West Bengal on the devastation caused by Cyclone Amphan. In this challenging hour, the entire nation stands in solidarity with West Bengal. Praying for the well-being of the people of the state. Efforts are on to ensure normalcy.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পী.এম.না হায়রি, লৈবাক অসিনা নোংচুপ বঙ্গাল &ওরিশাগীদমক লেপ্লি
21 MAY 2020 3:03PM by PIB Imphal
নোংলৈ নুংশিৎ অম্ফান্না থোকহনবা অমাং-অতাগী মমিশিং উরগা, প্রধান মন্ত্রীনা নোংচুপ বঙ্গাল & ওরিশাদা অথুবদা ফীভম ফগৎলকপা ওইরসনু হায়রি।
মথং-মথং ত্বীৎশিং তৌরকপদা মহাক্না হায়খি, “স্তেৎ অসিনা নোংলৈ নুংশিৎ অম্ফানগী শফুশিংবু থৌনা ফনা মায়োকনখি অদুদা ঐহাক ওরিশাগী মীয়ামগীদমক থৌনিজরি। ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবশিংদা পীবা য়াবা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীননবা হোৎনরি। অথুবদা ফীভম অসি ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি।
নোংলৈ নুংশিৎ অসিনা শোকহল্লবা মফমশিংদা এন.দি.আর.এফ. তীমশিংনা থবক পাইখৎলি। অৱাংবা থাক্কী থৌ পুরিবশিংনা কুপ্না ফীভম অসি য়েংশিল্লি অমসুং নোংচুপ বঙ্গালগী সরকারগা লোয়ননা পুন্না হোৎনমিন্নরি।
শোকহল্লবশিংদা য়ারিবা মখৈ অঙম্বা মতেং পাংগনি
নোংচুপ বঙ্গালদগী নোংলৈ নুংশিৎ অম্ফাননা থোকহনবা অমাং-অতাগী মমিশিং য়েংশিল্লি। লুরবা তানফম অসিদা, লৈবাক পুম্বনা নোংচুপ বঙ্গালগীদমক অৱাবদা শরুক য়ারি। স্তেৎ অসিগী মীয়ামশিং তেক্ত-কাইদনবগীদমক থৌনিজরি। হান্নগী ফীভমদা পুরক্নবা কন্না হোৎনরি।