হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী ঐচ.আর.দি. মিনিস্তরনা ক্লাস X অমসুং XIIকী লেমহৌরিবা পরিক্ষাশিংগী তারিক লাউথোকখ্রে
18 MAY 2020 5:04PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হ্যুমেন রিসোর্স দিবেলপমেন্ত মন্ত্রী শ্রী রামেশ পোখরিয়াল ‘নিশঙ্ক’না ঙসি নই দিল্লীদা সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস X অমসুং XIIকী লেমহৌরিবা পরিক্ষাশিংগী তারিক লাউথোকখ্রে। মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ক্লাস Xগী পরিক্ষাশিং অসি নোর্থ ইস্ত দিল্লী খক্তগী মহৈরোইশিংগীদমক পাংথোক্কনি, অদুগা ক্লাস XIIকী পরিক্ষাশিং অসিনা নোর্থ ইস্ত দিল্লী য়াওনা লৈবাক্কী মফম খুদিংদা লৈরিবা মহৈরোইশিংগীদমক পাংথোক্কনি। পরিক্ষা পুম্নমক অয়ুক পুং ১০.৩০দগী নুংথিল পুং ১.৩০ ফাওবগী মরক্তা পাংথোক্কনি।
মসিগী মমাং মে ৫দা মহৈরোইশিংগা ৱেবিনর ইন্তরেক্সন অমগী মনুংদা শ্রী পোখরিয়ালনা হায়খি মদুদি সি.বি.এস.ই.গী ক্লাস X অমসুং XIIকী লেমহৌরিবা পরিক্ষাশিং জুলাই ১দগী ১৫ ফাওবগী মরক্তা পাংথোক্লগনি।
তাঞ্জা অসিদা শ্রী পোখরিয়ালনা হায়খি মদুদি ঐচ.আর.দি. মন্ত্রালয়না পরিক্ষাগী মতম লাউথোকপা মতমদা মহৈরোইশিংনা পরিক্ষাগীদমক শেম-শানবা মতম মরাং কায়না ফংহন্নবা ৱারেপ লৌখি, হৌজিক্তি মহৈরোইশিংনা মখোয়গী শেম-শাবদা পুক্নিং চংবা ঙম্লগনি। মন্ত্রীনা মখা তাখি মদুদি মসিগী মথক্তা ঐখোয়না মহৈরোইশিং মসুং ওজাশিংগী হকশেলদা অকায়বা পীদনবা পরিক্ষা পাংথোকপা মতমদা সোসিয়েল দিস্তেন্সিং ঙাকনা চৎহন্নবসু খংহনখ্রে। মন্ত্রীনা পরিক্ষা অসিগীদমক মহৈরোইশিংদা মহাক্কী ওইবা য়াইফ পাউজেলসু পীখি।
ক্লাস Xগী এগজাম দেত শীৎকীদমক মফম অসিদা ক্লিক তৌবীয়ু
ক্লাস XIIকী এগজাম দেত শীৎকীদমক মফম অসিদা ক্লিক তৌবীয়ু

Ministry of Education
Union HRD Minister announces dates of remaining examinations for class X and XII
18 MAY 2020 5:04PM by PIB Delhi
Union Human Resource Development Minister Shri Ramesh Pokhriyal 'Nishank' announced the dates of remaining examinations of CBSE Class X and XII in New Delhi today. The Minister said that the examinations of Class X will be conducted for the students of North East Delhi only, while the exams of class XII will be held for students across the country including North-east Delhi. All examinations will be between 10:30 am to 1:30 pm.
Earlier during a webinar interaction with the students on May 5, Shri Pokhriyal had said that the remaining exams of CBSE X and XII will be conducted between July 1-15.
On this occasion Shri Pokhriyal said that the ministry of HRD was fully committed to the fact that while announcing the exam dates, special care will be taken that the students get plenty of time for exam preparation and now students will be able to concentrate on their preparations. The Minister added that apart from this we have also instructed CBSE to take care of social distancing while conducting examinations so that the health of students and teachers can be ensured. The Minister also extended his best wishes to the students for the examination.
Click here for class X exam date sheet
Click here for class XII exam date sheet