Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia for the next of kin of those who lost their lives due to road accident in Auraiya, UP
16 MAY 2020 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved an ex- gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister’s National Relief Fund for the next of kin of those who have lost their lives due to the road accident in Auraiya, Uttar Pradesh.
The Prime Minister has also approved Rs. 50,000 each for those injured due to the road accident in Auraiya, Uttar Pradesh.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঔরৈয়া, উত্তর প্রদেশতা লম্বীগী খুদোং থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাওথোকখ্রে
16 MAY 2020 9:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঔরৈয়া, উত্তর প্রদেশতা লম্বীগী খুদোং থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা, অমমমদা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলিফ ফন্দগী লুপা লাখ ২-২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীবগী অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ঔরৈয়া, উত্তর প্রদেশতা লম্বীগী খুদোং থিবা থৌদোক্তা শোক্লবশিংগীদমক্তসু লুপা ৫০,০০০-৫০,০০০ পীবদা অয়াবা পীখি।