হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
য়ু.জি.সি.না মহৈরোইশিংগী, ওজাশিংগী অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংগী কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা ৱাহং অমসুং ৱাকৎশিং য়েংশিন্নবা তোঙান-তোঙানবা খোংথাং লৌখৎখ্রে
11 MAY 2020 12:14PM by PIB Imphal
য়ু.জি.সি.না এপ্রিল ২৯,২০২০দা কোবিদ-১৯গা মরী লৈননা পরিখাশিং অমসুং একাদেমিক কেলেন্দরগা মরী লৈনবা কাংলোনশিং ফোংখ্রে। মসিগী মখা তানা, য়ুনিবর্সিতী খুদিংমক্তা স্তেকহোল্দরশিংগী অপাম্বগী মতুং ইন্না হকশেল্দা খ্বাইদগী ৱাংবা মফম অমা থমদুনা কাংলোনশিং অসিবু ঙাকপগা লোইননা মখোয়গী একাদেমিক এক্তিবিতীশিং শেম্নবা খঙহনখ্রে।
য়ুনিবর্সিতীশিংনা মখাগী খোংথাংশিং অসি মহৈরোইশিংগী, ওজাশিংগী অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংগী কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা থোরকপা ৱাহং অমসুং ৱাকৎশিং য়েংশিন্নবা লৌখৎখ্রেঃ
১. অখন্নবা হেল্পলাইন নম্বরঃ ০১১-২৩২৩৬৩৭৪ হাংদোকখ্রে।

Ministry of Education
UGC takes various steps to monitor queries, grievances, and other academic matters of students, teachers, and institutions, related to COVID 19
11 MAY 2020 12:14PM by PIB Delhi
The UGC has issued Guidelines on Examinations and Academic Calendar in view of COVID-19 Pandemic on 29th April, 2020. Accordingly, all universities have been advised to plan their academic activities keeping in view the safety and interest of all stakeholders, giving highest priority to the health of all concerned, while adopting and implementing the Guidelines.
Universities have also been requested to establish a Cell for handling grievances of the students related to examinations and other academic activities arising due to this pandemic and notify the same to the students.
Further, the UGC has undertaken the following steps to monitor the queries, grievances, and other academic matters of students, teachers, and institutions, arising due to COVID-19 pandemic:
1. A dedicated Help Line Number: 011-23236374 has been set up.