Ministry of Defence
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh speaks with Japan Defence Minister over phone on mitigating COVID-19
08 MAY 2020 5:58PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh today held a telephone conversation with Minister of Defence, Japan Mr Taro Kono.
The two Defence Ministers had discussions on their respective responses against the COVID-19 pandemic. Shri Rajnath Singh informed Mr Kono Taro on India’s contribution to international efforts against COVID-19 and discussed areas of mutual cooperation in the global fight against the pandemic. They also agreed that India-Japan Special Strategic and Global Partnership provides a good basis for both countries to work together alongwith other countries in this regard to deal with the post COVID-19 related challenges.
Both ministers also conveyed their commitment to take forward the initiatives of bilateral security cooperation under the framework of the India-Japan Special Strategic and Global Partnership.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা জাপানগী ঙাকশেল মন্ত্রীগা কোবিদ-১৯ লাকশিন্নবগী মতাংদা ফোন্দা ৱারী শানখ্রে
08 MAY 2020 5:58PM by PIB Imphal
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ঙসি জাপানগী ঙাকশেল মন্ত্রী মিস্তর তারো কোনোগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
ঙাকশেল মন্ত্রী অনীনা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অসিদা মখোয়-মখোয়না পায়খৎলিবা থৌরাংশিংগী মতাংদা খন্নখি। শ্রী রাজনাথ সিংহনা মিস্তর কোনো তারোদা ভারতনা কোবিদ-১৯ থেংননবা হোৎনবদা মালেমগী থাক্তা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা তমখি অমসুং লাইচৎ অসি থেংননবা হোৎনবদা মালেমগী থাক্তা লৌখৎপা য়াবশিংগী মতাংদা খন্নখি। মখোয় অনীনা কোবিদ-১৯ লোইরবা মতুংদা লাক্কদবা শিংনবশিংদগী থেংননবা হোৎনবদা ভারত-জাপান স্পেসল স্ত্রেতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনর্সিপনা লৈবাক অনীনা অতোপ্পা লৈবাকশিংগা লোইননা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা হোৎনবদা মতেং পাংলগনি হায়না য়ানখি।
মন্ত্রী অনীনা ভারত-জাপান স্পেসল স্ত্রেতেজিক অমসুং গ্লোবেল পার্তনর্সিপ হায়বা ফ্রেমৱার্ক অসিগী মখাদা লৈবাক অনীগী ওইবা সেক্যুরিতীগী মতেং পাংননবা থবকশিং মাং থানা পায়খৎনবা লেপ্লিবশিংগী মতাংদা পাউদম্নখি।